Gebruiksaanwijzing

In de DizzyQuest kunt uw duizeligheids- en evenwichtsklachten bijhouden, waardoor u meer inzicht kunt krijgen in uw klachten. Deze app vraagt 30 dagen naar uw klachten.

Volg het onderstaande stappenplan om de DizzyQuest te downloaden:

  1. Download de Psymate2-app in de App-store of de Google Play-store.
  2. Open de Psymate2-app en geef toestemming voor het gebruik van uw camera.
  3. De Psymate2-app opent met de vraag om in te loggen. Klik in dit scherm op de knop “QR-code scannen”.
  4. Scan de onderstaande QR-code:
     
  5. U heeft nu de DizzyQuest geopend. Klik op “start hier” om uitleg te krijgen over hoe de app werkt.
  6. Geef toestemming aan de app om notificaties te laten zien. Zo krijgt u een berichtje als u de dagelijkse vragenlijst kan invullen.
  7. Nu staat de DizzyQuest volledig ingesteld en kunt u dagelijks uw duizeligheids- en evenwichtsklachten bijhouden.
Hoofdscherm

Als u de app opstart, ziet u uw hoofdscherm in beeld. Hier heeft u de mogelijkheid om één of meerdere knoppen in te drukken. Elke knop opent een vragenlijst die ingevuld kan worden.

De knoppen “Avond test” en “Aanval test” kunnen gebruikt worden om deze vragenlijsten twee keer uit te proberen. Daarna verdwijnen deze knoppen weer.

Dagboek

Iedere avond kunt u een dagboekvragenlijst invullen voor het slapen gaan. Om 7 uur ’s avonds verschijnt dan de knop “Avond” in uw app. We sturen u elke avond om 8 uur een herinnering voor deze lijst.

Aanvallen

Als u last heb van aanvallen van (draai)duizeligheid, kunt u na de aanval de app openen en de knop ”Aanval” indrukken om uw klachten in te vullen. Deze knop is altijd aanwezig. Een aanval is een (relatief) plotseling gevoel van (draai)duizeligheid, met een duidelijk begin en einde.

Resultaten

Het dagboek van uw klachten kunt u terugvinden onder de knop ”Resultaten”. Deze legt u uit hoe u uw resultaten kunt zien.

Langer meten dan 30 dagen

Nadat u de app 30 dagen heeft ingevuld, krijgt u een nieuwe knop in beeld waarmee u een nieuwe periode van 30 dagen kunt starten. Zo kunt u nog langer meten.